BËHUNI TË PAVARUR – PA RREZIQE DHE PA INVESTIME TË MËDHA NË KAPITAL.

FILOZOFIA E KOMPANISË


Punoni të pavarur si një kompani e lirë dhe merrni në dorë të ardhmen tuaj! Vullneti dhe angazhimi juaj janë vendimtare – pavarësisht nga gjinia, mosha apo kombësia. Ne ju ofrojmë të ngrini kompaninë tuaj pa rrezikuar asgjë dhe pa qenë e nevojshme të investoni kapital të madh. Kompania jonë aktive me ekskluzivitet unik në fushën E-Commerce ofron edhe potencial ndërkombëtar. Informohuni mbi partnerët e biznesit dhe vendosni se në çfarë drejtimi dëshironi të specializoheni.

FILOZOFIA E PRODUKTIT


Një koncept i provuar në dekada! Produktet janë të menduara mirë dhe të një cilësie të lartë, miqësore me ambientin dhe të qëndrueshme në kohë. Bëni diçka për vete, për bashkëjetuesit tuaj dhe ambientin. Produktet e përdorimit të përditshëm shiten lehtësisht në linjë dhe dërgohen në adresat përkatëse nëpërmjet postës. Asortimentet përfshijnë shëndetin dhe sportin, ushqimin dhe gatimin, bukurinë dhe përkujdesjen – nevoja të përditshme për familjen dhe mirëqenien tuaj!

Blini produkte për familjen në dyqanin tuaj! Optimizoni buxhetin tuaj duke ruajtur njëkohësisht cilësinë e produkteve. Mbi 450 produkte të forta për çdo familje – mbi 900 patenta të regjistruara dhe 100% garanci për kënaqësinë tuaj.   

PAVARËSIA


Ju vendosni kur dhe sa kohë doni të investoni në kompaninë tuaj – vendoseni vetë, ku do të punoni! Krahas profesionit ngrini edhe kompaninë tuaj, të cilën më pas mund ta përdorni edhe për tu punësuar me kohë të plotë. Dhe më e mira: ju mund ta bëni këtë gjë i vetëm ose në çift!

ZHVILLIMI PERSONAL


Si sipërmarrës ju mësoni me anë të sistemit si të ndërtoni një të ardhme të qëndrueshme – ritmin e përcaktoni ju vetë! Rrituni personalisht duke mbledhur eksperiencë në praktikë. Ju do të ndihmoheni nga një trajner me eksperiencë dhe i motivuar, ai do t’ju shoqërojë në çdo hap të këtij procesi. Për këtë shfrytëzoni rrjetin tonë të profesionistëve dhe ofertat për modulet specifike të trajnimeve.

PAVARËSIA PROFESIONALE


Ndërtoni të ardhmen tuaj – punoni si sipërmarrës. Si punonjës mos e ndërroni kohën me para ose mos punoni 10-12 orë në ditë në emër të pavarësisë që synoni të arrini. Me anë të sistemit ekskluzivitetit krijoni një rrjet me partnerë të biznesit dhe me klientë të cilët funksionojnë të pavarur falë teknologjisë moderne të internetit. Në këtë mënyrë gjeneroni pak ose shumë të ardhura pasive – dhe kështu fitoni liri financiare të qëndrueshme.

KRIJONI KONTAKTE TË REJA


Qëndroni në kontakt me sipërmarrës dhe zgjeroni kështu horizontin tuaj. Entuziazmohuni dhe motivohuni nga njerëz pozitivë. Mësoni si duhet të silleni me njerëzit dhe si të përfitoni aftësi drejtuese. Shpesh nga takimet emocionuese dhe bisedat interesante lindin miqësi të forta.

PO, JAM I INTERESUAR!


Cilat janë qëllimet tuaja në jetë? Shëndeti… të pasurit më shumë kohë… arritja e sigurisë financiare… cilësi jetese më të mirë… ndërtimi i diçkaje më të mirë për veten dhe familjen… të punuarit ku dhe kur të dëshironi…

Plotësoni formuloni e kontaktit ose na kontaktoni në adresën e emailit: info@unternehmerzukunft.ch